Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Gratulujeme víťazom súťaže

rss

Naša súťaž Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017 končí. Zapojilo sa do nej 37 súťažiacich so svojimi farmami a výrobami v štyroch kategóriách. V súťaži hlasovalo viac ako 9 800 ľudí z celého Slovenska, ktorí sa mohli zapojiť aj do žrebovania o víkendový pobyt pre dve osoby v apartmánoch MERITTO v Rajeckých Tepliciach. Víťazov súťaže si môžete pozrieť TU.

Víťaz kategórie Najobľúbenejší farmár chovateľ

V kategórii farmár-chovateľ sa prvenstvo napokon ušlo rodinnej farme ÚPRIMNE z dedinky Jastrabie pri Michalovciach. So 701 hlasmi v posledné dni hlasovania predbehla svojich súperov a jej majitelia sa stali najobľúbenejšími farmármi-chovateľmi tohto roka. Toto malé rodinné hospodárstvo sa špecializuje na chov čistokrvných bielych a hnedých kôz, ktoré sú neustále pod veterinárnym dohľadom. Keďže dôraz kladú predovšetkým na produkciu kvalitného kozieho mlieka, ktorého kvalita a vôňa je priamo závislá nie len od dodržiavania hygienických pravidiel, no predovšetkým od stravy, ich kozičky sa celoročne pasú na zelených pasienkoch s možnosťou prirodzenej socializácie so svojím potomstvom.

Víťaz kategórie Najobľúbenejší farmár pestovateľ

S veľkým nádskokom (778 hlasov) oproti ďalším súťažiacim vyhrala kategóriu najobľúbenejší farmár-pestovateľ malá rodinná farma MEKA z Jarku. Na jej fungovaní sa podieľa celá rodina a keďže všetky výrobky sú z ich produkcie, zaručujú kvalitu bez pridaných umelých látok.

Víťaz kategórie Najobľúbenejší výrobca potravín

Do hlasovania o titul Najobľúbenejší výrobca potravín sa zapojilo najviac súťažiacich. S 876 získanými hlasmi sa víťazom tejto kategórie stala rodinná farma zaoberajúca sa predajom z dvora farma TUŠKA. Názov tejto farmy vznikol skrátením mena majiteľky - Martuška, ktorú tak volali jej najbližší, keď ako malá nevedela povedať r. Ich produkty sú prírodné, bez chemických látok.

Víťaz kategórie Najobľúbenejší výrobca medu

V "boji" o titul Najobľúbenejší výrobca medu hlasujúci odovzdali súťažiacim najviac svojich hlasov. Hoci konkurencia bola veľká, túto kategóriu vyhrala včelia farma MEDÁREŇ  s najvyšším počtom hlasov v súťaži vôbec - 1116 hlasov. V tejto rodinnej farme robia všetko pre to, aby med, ktorý produkujú spĺňal aj tie najprísnejšie veterinárne požiadavky. Ich med pochádza z najčistejších prírodných oblastí lesov a lúl regiónu Požitavie - Širočina.

Výhry pre víťazov jednotlivých kategórii

Výhercovia súťaže okrem titulu NAJOBĽÚBENEJŠÍ od nás získavajú aj reklamnú kampaň na internete a profesionálne propagačné video zo svojich fariem/výrob, ktoré budeme natáčať v priebehu nasledujúceho mesiaca.

Víťazom srdečne GRATULUJEME!

*Ďakujeme mediálnym partnerom, partnerom a Slovak Business agency, bez ktorých podpory by to nešlo.

Komentáre

Mária Frnová 10.10.2017, 09:39
Dobrý deň, nenašla som výhercu víkendového pobytu. Kde je uvedený ? Ďakujem. Frnová
Admin 16.10.2017, 21:32
Výhercom víkendového pobytu v apartmánoch Meritto sa stal pán Ivan Vostrovský z Dubnice nad Váhom. Srdečne blahoželáme :)

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz