Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Hlasovanie v súťaži o Najobľúbenejšieho farmára/výrobcu 2017

rss

Po úspešnej prvej fáze - prihlasovaní sa do súťaže Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017, do ktorej sa mohli zapojiť len farmári a výrobcovia spĺňajúci podmienky súťaže, dnes spúšťame jej druhú časť- hlasovanie.

Hlasovanie potrvá celý mesiac september. Môže sa doň zapojiť každý, kto má účet na sociálnej sieti Facebook (kto ho nemá, môže si ho vytvoriť:)). Každý hlasujúci bude automaticky zapojený do žrebovania o víkendový pobyt v apartmánoch Meritto v Rajeckých Tepliciach.

Ako hlasovať v súťaži o Najobľúbenejšieho farmára/výrobcu 2017?

Ak chcete dať hlas jednému alebo viacerým svojim obľúbeným farmárom, či výrobcom, kliknite na stránku www.poctivepotraviny.sk/hlasovanie. Zobrazí sa vám zoznam zapojených súťažiacich v štyroch kategóriách- Najobľúbenejší farmár chovateľ, Najobľúbenejší farmár pestovateľ, Najobľúbenejší výrobca potravín a Najobľúbenejší výrobca medu. Svoj hlas môžete jednému alebo viacerým farmárom/výrobcom odovzdať priamo na tejto stránke za pár sekúnd kliknutím na tlačidlo "Páči sa mi to" pod obrázkom.

Pokiaľ sa ale najprv chcete dozvedieť viac o vašom favoritovi, kliknite na názov farmára/výrobcu alebo na logo/úvodnú fotografiu. Budete presmerovaný na jeho profil, kde si môžete nielen prečítať, kde a ako farmárči, či vyrába, ale aj pozrieť si fotografie z jeho farmy/výroby, či zistiť, aké má novinky a akcie. Aj tu je možnosť dať svoj hlas farmárovi/výrobcovi kliknutím na tlačidlo "Páči sa mi to"

Ste zvedaví, či sa do súťaže zapojili aj tí váši obľúbení farmári/výrobcovia? Nie je nič jednoduchšie! Kliknete na stránku hlasovania a zistite to. Neváhajte a podporte farmárov/výrobcov svojim "Páči sa mi to" a vyhrajte víkendový pobyt. 

*Ďakujeme mediálnym partnerom, partnerom a Slovak Business agency, bez ktorých podpory by to nešlo.

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz