Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Magazín - Zaujalo nás

Vyskúšajte menej známu zeleninu pak choi

Pak choi, bok choy, čínska kapusta - to sú názvy pre túto zeleninu pochádzajúcu z Číny. Dá sa však celoročne a veľmi jednoducho dopestovať aj u nás. Pak choi sa používa najmä v ázijskej kuchyni. Okrem skvelej chuti a chrumkavosti jedlám dodáva aj mnoho ce

Predstavujeme rukolu, zeleninu plnú vitamínov

Rukola je aromatická, korenisto až pikantne chutiaca listová zelenina vhodná najmä do šalátov, ale spestrí aj cestoviny, či mäsové jedlá. Jej listy majú chrumkavú stonku chuťovo pripomínajúcu špenát. Rovnako varená rukola je špenátu chuťou veľmi podobná.

Akú jarnú zeleninu si dať na tanier

S jarným počasím a slniečkom začíname mať aj iné chute. Čoraz menej nás lákajú ťažké mäsité jedlá a siahame po čerstvej zelenine. Akú si vybrať, aby sme si nielen čo najlepšie pochutnali, ale aby nám aj pomohla?

Čaje na posilnenie imunity

V súčasnosti, keď je všade okolo skloňovaný koronavírus, nám neostáva iné, len pokúsiť sa aspoň trošku si posilniť imunitu. Práve tá by nám totiž v boji proti ochoreniu mohla pomôcť. Imunita je totiž schopnosť organizmu brániť sa proti väčšine ochorení. A

Konopné mlieko = pravá bomba pre vaše zdravie

Spravte si domáce konopné mlieko – zdravé, chutné a za 3 minútky. Žiadne mlieko k tomu nepotrebujete :)

Zázračná šošovica – zdravo nasýti a pomáha vášmu zdraviu

Šosovica sa v zoznamoch superpotravín väčšinou nenachádza. A to je škoda, pretože šošovica na tanieri predstavuje skutočný zázrak pre vaše zdravie.

9 potravín, ktoré vás omladia

Bleskové tipy na 9 ľahko dostupných potravín, ktoré pôsobia omladzujúco a zároveň chránia vaše zdravie. Plus recept na domácu BIO pleťovú masku z avokáda a pleťovú vodu z jačmenných krúp.

Slávny koenzým Q10 – čo je to a prečo ho potrebujeme?

Koenzým Q10 nie je žiadny marketingový trik. Je to dôležitý antioxidant podobný vitamínom, a ľudské telo si ho dokáže vyrábať samo. Ale už po dvadsiatke produkcia koenzýmu Q10 v tele klesá. Našťastie si koenzým Q10 môžeme dopĺňať v strave.

Zjedzte jeden citrus denne. Môže vám zachrániť život

Všetci vieme, že citrusy (pomaranče, grepy, limetky a iné) obsahujú vitamín C. Ale aj vedcov a lekárov prekvapili výsledky výskumov o účinkoch citrusov...

Šokujúca pravda o agávovom sirupe, ovocných šťavách a brezovom cukre

Niektoré zdanlivo "zdravé" potraviny a nápoje majú vysoký obsah nebezpečnej koncentrovanej fruktózy. Medzi ne patrí aj "BIO" agávový sirup, obľúbené ovocné šťavy alebo "zdravý" brezový či kokosový cukor.

Zeleninové džúsy: vitamínová bomba pre zdravie a krásu

Vyhnite sa pitiu kávy, čaju alebo len mlieka a radšej sa každé ráno "nakopnite" vypitím čerstvo odšťaveného zeleninového džúsu.

Prírodné lieky pre vaše sliepky

Aj sliepky a kohúty majú svoje zdravotné problémy. Inštinktívne vtedy vyhľadávajú liečivé bylinky. Ak poznáme správne postupy, môžeme im trocha pomôcť aj my, chovatelia. Ako na to?

4 zázračné BIO oleje pre krásu a zdravie

Od arašidového oleja cez mandľový olej až po santalový a sezamový olej – zoznámte sa s pozitívnymi účinkami známych aj neznámych BIO olejov na zdravie a krásu. Kvalitné BIO oleje sú skvelé nielen v kuchyni, ale nájdu výborné využitie aj v rámci domácej B

Prečo a ako pestovať šiitake?

Šiitake (Shiitake, Húževnatec jedlý) je liečivá ázijská huba, ktorú si môžeme s trochou šikovnosti vypestovať aj doma. Prečítajte si viac o zdraviu prospešných účinkoch šiitake a spôsobe pestovania...

Kaleráb - pestovanie, uskladnenie, príprava, liečivé účinky

Kaleráb, mnohokrát považovaný za obyčajnú zeleninu, má v sebe mnoho výnimočných účinkov na ľudský organizmus. Kaleráb totiž obsahuje látky, ktoré prospievajú nášmu zdraviu a je tiež výborným doplnkom jedálnička pri redukčných diétách. Pokiaľ sa kaleráb ro

30.11.2019 / Poradňa » Záhrada
Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz