Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Rozmarínová soľ

rss

Potrebujeme:

  • 220g morskej soli
  • 3 polievkové lyžice nasekaného čerstvého rozmarínu
  • kôra z jedného citróna, nastrúhaná

Predhrejte si rúru na 110°C. Medzitým nastrúhajte kôru z jedného citróna a jemne nasekajte rozmarín. Spolu so soľou ich nasypte do kuchynského robota. Mixujte, až kým soľ nebude jemnejšia. Zmes potom presypte na papier na pečenie a pečte 15 – 20 minút. Zmes musí byť suchá. Ak v nej máte hrudky, znovu ju rozmixujte. Potom ju na 5 – 10 minút vložte do chladničky.

Soľ skladujte v uzatvárateľnej nádobe, aby nezvlhla. Aróma síce časom vyprchá, no môže vydržať až rok! 

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz