Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Slovenské potraviny sa predstavia na výstavisku v Trenčíne

rss

Kvalitné domáce potraviny sa budú prezentovať na 4. ročníku výstavy okrasných drevín, ovocných stromov a potrieb pre záhradkárov JAHRADA, ktorá sa koná 25. - 26. 10. 2013 na výstavisku v Trenčíne. Výstava sa už tradične venuje okrem slovenských produktov aj záhradkárom a návštevníci sa môžu tešiť na tie najkrajšie jablká a hrušky roka 2013.

Výstava Jahrada prinesie sekciu „Poklady domova“ v podobe slovenských výrobkov z agrofariem a od domácich výrobcov a pestovateľov. Cieľom je ukázať konečným spotrebiteľom chuť domácej kvality. Jahrada naberá nový rozmer, ktorý ponúka možnosť prezentácie pre menšie podniky s ambíciou oboznámiť návštevníkov s domácou produkciou a kvalitou výrobkov.

Vystavovatelia sa prídu pochváliť so svojou úrodou a výrobkami, ktoré v sebe ukrývajú slovenské slnko, zem a sú skutočnými pokladmi Slovenska. Návštevníci tak majú možnosť urobiť si zimné zásoby zo slovenských potravín, čím zároveň podporia domácich pestovateľov a výrobcov.   

Na svoje si aj tento rok prídu záhradkári, pre ktorých pripravujeme praktickú školu pre záhradkárov. Pod vedením predsedu Slovenského zväzu záhradkárov Eduarda Jakubeka sa bude konať pätica prednášok s praktickými ukážkami rezu, vrúbľovania a vegetatívneho rozmnožovania okrasných a ovocných drevín, ako aj ukážkami pestovania drobného ovocia (ríbezle, egreše) a menej známych ovocných drevín ako rakytník a drienky.

Súčasťou výstavy Jahrada bude súťaž o najkrajšie jablko, ako aj súťaž o hrušku roka 2013. Na návštevníkov čakajú najkrajšie kúsky ovocia zo Slovenska a Čiech. Súťaž pripravuje EXPO CENTER v spolupráci so Slovenským zväzom záhradkárov, Ovocinárskou úniou SR a Českým zväzom záhradkárov. 

Ak by ste chceli získať voľný vstup na výstavu Jahrada 2013, stačí ak sa zapojite do súťaže.

http://www.poctivepotraviny.sk/sutaze/jahrada-2013

Ak by ste chceli na výstave vystavovať a predávať svoje produkty, môžete tak urobiť za zvýhodnených podmienok. Pre viac informácií nás môžete kontaktovať na jankaf@poctivepotraviny.sk.

Kontakt na organizátora nájdete tu.

 

Fotogaléria

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz