Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
17%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
44%
Blízkosť predajne
9%

Podujatia

Varenie raňajkových kaší

podujatie vytvorené: 1.2.2017 / platné od-do: 15.2.2017 - 15.2.2017 / lokalita: Zvolen
Popis
Viete, aké je naše národné jedlo? Nie, nie sú to halušky....
Je to kaša. To, čo sa teraz pracne učíme cez filozofiu čínskej medicíny alebo filozofiu fit spoločností, to naši predkovia vedeli už dávno.
Raňajkovali sa ranné kaše z obilnín s pridaním buď zeleninky alebo ovocia. Boli to kaše z jačmeňa, ovsa, pohánky, či pšena.
Ľudia ťažko fyzicky pracovali. Potrebovali energiu, silu a nemohli si dovoliť byť chorí. Bolo veľa poľa a veľa statku.

Sama túto múdrosť našich predkov aplikujem vo svojej praxi. Už v detstve som so svojou starou mamou jedávala kaše a to som ešte netušila, že sa k tomu niekedy vrátim :-)
Obilné kaše sú výborným základom na raňajky, lebo nám dodávajú jednoduché sacharidy, veľmi potrebné pre náš život, dodávajú nám silu, energiu, tíšia nášho ducha a skľudňujú naše emócie. Budete spokojnejší, energickejší, radostnejší. Váš život a vaše fungovanie sa veľmi zlepší, pokiaľ budete raňajkovať raňajkové kaše.

Že sa toho vôbec nemusíte báť a ako na to, to všeto vás naučím pri varení raňajkových kaší. Suroviny donesiem a po uvarení kašičiek ich spoločne ochutnáme. Bude ich niekoľko druhov.
Zároveň si porozprávame, ako nám zdravotne pomôžu jednotlivé obilniny.




Web & e-mail
web stránka podujatia: https://www.facebook.com/events/392563637802458/
kontaktný e-mail: tiandezvolen@gmail.com
Mirka Palacková
0948 463522
Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz