Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
17%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
43%
Blízkosť predajne
9%

Podujatia

Príbeh kávy III. - Správna príprava kávy

podujatie vytvorené: 23.5.2017 / platné od-do: 24.5.2017 - 24.5.2017 / lokalita: Sereď
Popis
Každej šálke kávy, ktorú vypijete predchádza špeciálny príbeh. A práve príbeh nápoja, ktory väčšina z nás tak miluje, vám chceme v PRIESTORe vyrozprávať.

S našimi priateľmi z Academy of Coffee a Coffee VERONIA sme pripravili šesť interaktívnych prednášok na pokračovanie, ktoré vám priblížia históriou kávy, pestovanie kávovníka, jej spracovanie, rôzne druhy príprav.

Tretia prednáška sa bude venovať správnej príprave kávy. Naučí nás základné pojmy, vysvetlí nám, prečo picollo neexistuje, prečo v kaviarni určite nepýtať "presso". Budeme sa rozprávať o tom, ako má byť správne nastevený mlynček, ako dodržiavať správnu hygienu. Ukážeme si základne kávové nápoje a samozrejme ochutnáme aj espresso z rôznych odrôd kávy

Vstúpte s nami do sveta kávovej kultúry, získajte vedomosti o nápoji, ktorý je súčasťou našich každodenných životov. Vstupné na prvú prednášku je dobrovoľné, je však potrebné si rezervovať svoje miesto telefonicky alebo mailom.




Web & e-mail
web stránka podujatia: https://www.facebook.com/events/1899471306958521/
kontaktný e-mail: priestor.sered@gmail.com
Bez mena
0908 76 02 55
Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz