facebook
twitter
google plus
youtube
e-mail
skype
Magazín
Inzercia
-
Ovocie a zelenina čerstvé, sušené, mrazené, zaváraniny, ostatné -
Mliečne výrobky mlieko, syry, maslo, jogurty, bryndza a tvaroh, ostatné -
Vajíčka -
Mäsové výrobky hydina, hovädzie, bravčové, ryby, divina, výrobky a údeniny, ostatné -
Pekárenské výrobky múka, chlieb a pečivo, cestoviny, ostatné -
Medy a džemy Med, Džem -
Nápoje víno, pivo, domáce pálenky, šťavy a mušty, sirupy, ostatné -
Čaje a káva -
Bylinky a koreniny čerstvé, sušené, ostatné -
Lesné plody huby, čučoriedky, brusnice, ostatné -
Detská výživa -
Sladkosti čokoláda, perníčky, turecký med, ostatné -
Torty a koláče -
Hotové jedlá jedlá, omáčky, ostatné -
Hospodárske zvieratá -
Ostatné müsli, ostatné
Farmári a výrobcovia
Agroturistika
Podujatia
Ponuka 100% poisteného úveru: robertclemon71@gmail.com
Ponuka 100% poisteného úveru: robertclemon71@gmail.com
Newsletter
Získaj ZDARMA e-book "Ovocie a zelenina - kedy pomáha a kedy škodí?". Stačí sa prihlásiť k odberu noviniek. Zadaj svoj e-mail:
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
Facebook
Podujatia
Ondrejovská zabíjačka
podujatie vytvorené: 6.11.2017 / platné od-do: 24.11.2017 - 26.11.2017 / lokalita: Nitra
Popis
Čas okolo Ondreja je časom zábav, dobrého jedla a teda aj zabíjačiek.
Milí priatelia,opäť sme pre Vás pripravili tradičnú Ondrejovskú
zabíjačku na BUGANKE.
celý VÍKEND!
Jedzte čo chcete a kolko chcete len za 10,- EURO
Hrá a spieva živá hudba - počas celého víkendu.
V zime skoro v každom dome bývali zabíjačky. U gazdov sa zabíjalo aj viac kusov a u chudobnejších roľníkov zas menší kus sviňky. Práve zima bývala obdobie, kedy teplota klesla pod bod mrazu a to bol vhodný čas na zásobenie sa bravčovým mäsom z vlastného chovu.
(počet miest je obmedzený)
Milí priatelia,opäť sme pre Vás pripravili tradičnú Ondrejovskú
zabíjačku na BUGANKE.
celý VÍKEND!
Jedzte čo chcete a kolko chcete len za 10,- EURO
Hrá a spieva živá hudba - počas celého víkendu.
V zime skoro v každom dome bývali zabíjačky. U gazdov sa zabíjalo aj viac kusov a u chudobnejších roľníkov zas menší kus sviňky. Práve zima bývala obdobie, kedy teplota klesla pod bod mrazu a to bol vhodný čas na zásobenie sa bravčovým mäsom z vlastného chovu.
(počet miest je obmedzený)
Web & e-mail
web stránka podujatia: | https://www.facebook.com/events/373056863129898/ |
kontaktný e-mail: | buganka@buganka.sk |
Bez mena
037 651 2451
Najčítanejšie
TOP inzeráty
Tip

Obchodní návrh (úvěr) / investice
Zejména po celém světě. Poskytujeme půjčky v rozmezí od 10...

WE ARE THE LEADING STOCKISTS,SUPPLIERS OF ALL KINDS OF INDUSTRIAL VALVES.
OUR RANGE OF PRODU...

Iné farebné voskové sviečky nájdete u nás na linku tu https://www.slovensky-med.sk/14/farebn...

Výroba a predaj jedinečných rastlinných produktov - pohánkový tvaroh a pohánkový jogurt.

Mäso Parížek nadväzuje na dlhoročnú tradíciu mäsiarskej rodiny Jána Parížeka. Sme zakladajúc...

Všetky práva vyhradené PoctivéPotraviny.sk © 2012
developed by NH MEDIA,
webdesign by
