Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Pozvánka na Resonujúce Vianoce 2014

rss

Predvianočný zhon nie je nič pre Vás? Príďte na eko vianočné trhy RESONUJÚCE VIANOCE 2014!

Pozývame všetkých priaznivcov dobrého, poctivého, domáceho a zdravého jedla na jedinečné eko vianočné trhy RESONUJÚCE VIANOCE 2014. Budú sa konať  5.a 6. decembra na bratislavských mestských hradbách, kde sa organizátori pokúsia vytvoriť alternatívu k typickému predvianočnému zhonu.

Druhý ročník podujatia je organizovaný občianskym združením Regenerácia generácie, ako súčasť projektu Resonance. Jeho cieľom je stotožniť sa s princípmi ekologického zmýšľania ako prirodzenou súčasťou nášho života, pričom sa snaží sprostredkovať inšpiratívne spôsoby a návody, ako môže každý z nás prispieť k regenerácii vzťahu človek - prostredie.

RESONUJÚCE VIANOCE prinesú množstvo stánkov so zdravým, chutným, tradičným jedlom a nápojmi, biokozmetikou, ručne robenými darčekmi a remeselnými výrobkami. Taktiež na vás čaká bohatý sprievodný program, ako napr. mikulášska škola pečenia pre deti, hudobné vystúpenia, workshopy, či tradičné remeslá. Zlatým klincom programu dvoch uvoľnených predvianočne naladených dní bude mikulášsky koncert Mariána Čekovského s kapelou.

Marián Čekovský je zároveň ambasádorom vianočnej zbierky RECYKLUJEME RADOSŤ, ktorá bude na podujatí oficiálne vyhodnotená. Táto zbierka je určená pre deti zo sociálne slabších rodín a detských domovov. Trojmesačná zbierka má poukázať na to, že aj darčeky sa dajú recyklovať a nielen nové veci dokážu spraviť radosť.

Viac info o podujatí  RESONUJÚCE VIANOCE

Viac info o zbierke RECYKLUJEME RADOSŤ

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz