Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Kurkuma, korenie života

rss

Všestrannú kurkumu začíname iba teraz spoznávať, pričom je ťažkou úlohou aj to, aby sme zhrnuli a vymenovali všetky pozitívne fyziologické účinky kurkumy. Kurkuma je známa vďaka jej vynikajúcim anti-oxidačným vlastnostiam, prispieva k zdravej funkcii srdca a udržiava normálny krvný obeh. Popritom pomáha zlepšiť funkcie kĺbov, zachováva ich flexibilitu a podporuje zdravie kostí. To však ešte zďaleka nieje všetko!  Kurkuma okrem spomínaných vlastností ma veľký vplyv aj na vyváženú funkciu pľúc a horných dýchacích ciest, pomáha udržiavať stav pokožky, pričom podporuje funkciu pečene, žlčníka a imunitného systému.

Kurkuma nad zlato, nie len ako korenie!

V kuchyni sme ju už aj doteraz s obľubou používali, ale môžme uznať, že by bola škoda ju plytvať len na ochutenie. Kurkumín, účinná látky kurkumy sa totiž nachádza v rastline kurkumy iba v malom množstve. Našťastie dnes už máme k dispozícii moderné produkty s kurkumovými zložkami, ktoré v koncentrovanej podobe obsahujú účinné látky z rastlín vo vysokej koncentrácii.

Švajčiarský výživový doplnok Medosan Kurkuma Plus obsahuje vo vysokej koncentrácii kurkumu a jej účinnú látku Kurkumín. Navštívte stránku www.medosan.sk, kde sa môžete dozvedieť viac o produktoch Medosan Kurkuma Plus a dokonca môžte spoznať aj viacero zákazníckych názorov.

 

(PR článok)

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz