Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Kedy je detox zbytočný a neučínný?

rss

Väčšina detoxikačných metód zbavuje telo len neživých záťaží. Čo to znamená? Ak máte problémy so zlým trávením, časté bolesti hlavy, trpíte únavou alebo máte kožné problémy, všetko nasvedčuje tomu, že je váš organizmus zaťažený živými parazitmi, ktoré bežné metódy detoxu neodstránia.

Odstránenie parazitov na prvom mieste

Ak začneme detoxikovať bez odstránenia parazitov, veľmi pravdepodobne budeme v očiste a zásobení tela prospešnými látkami neúspešní. Prečo? Jednoducho naša snaha a zdravá strava, ktorá nám má pomôcť v ozdravení organizmu, bude nazmar. Telo, ktoré bojuje s parazitmi, nedostáva a nemôže využiť všetky skonzumované živiny. Tie totiž končia v útrobách parazitov.

Kedy je čas na zásobenie tela prospešnými látkami?

Často tak vyhadzujeme peniaze za drahé výživové preparáty úplne zbytočne. Ďalším nepriateľom našej snahy môže byť narušená činnosť močového mechúra a obličiek, ktorá má za následok nedostatočné odvádzanie toxínov a splodín metabolizmu. Nečudujte sa, že nevidíte účinky všetkých tých drahých preparátov a ani zdravotné zlepšenie zo zaradenia zdravej životosprávy. Najprv odstrániť parazity a vylúčiť ostatné ochorenia, potom zásobiť telo prospešnými látkami. Len tak zabezpečíme, že sa dôležité živiny dostanú k bunkám vášho tela.

Testy na parazity

Ako zistiť prítomnosť parazitov v tele? Okrem príznakov a diagnostiky u certifikovaných odborníkov si môžete dať urobiť testy na parazity u svojho lekára. Ten na základe vzoriek zo stolice a krvi, ktoré pošle na rozbor do z laboratória, s určitosťou potvrdí prítomnosť parazitov v tele.

Zuby vs. detox

Aký súvis majú zuby s detoxikáciou? Ak dlho odkladáte návštevu zubára, mali by ste brať na vedomie, že sa do tela uvoľňujú toxíny aj cez kovy a amalgám v zubných plombách. Vymeňte ich ešte pred začiatkom detoxu! Je vhodné sa pred začiatkom očisty poradiť s lekárom. Neriskujte, že bude vaša snaha o očistu organizmu zbytočná! Nepúšťajte sa do pôstov a očistných kúr skôr ako zbavíte telo parazitov!

 

 

Fotogaléria

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz