Ak máte vytvorené konto prihláste sa, ak konto nemáte zaregistrujte sa
Anketa
Čo je pre vás pri nákupe potravín najdôležitejšie?
Cena
18%
Že sú vyrobené na Slovensku
31%
Známy pôvod - výrobca
41%
Blízkosť predajne
10%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Magazín

Harmónia tela, duše a mysle prichádza opäť do Banskej Bystrice!

rss

Tretí ročník bystrického HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy, veľkého podujatia zdravého životného štýlu, prináša doteraz najpestrejší a najpútavejší program. Počas dvoch festivalových dní sa môžu návštevníci festivalu tešiť na 3 tematické výstavy s viac ako 65 vystavovateľmi - Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj, bohatý prednáškový a sprievodný program pre deti i dospelých.

V 2 prednáškových miestnostiach vás čaká viac ako 16 prednášok a 3 workshopy so známymi osobnosťami. V Banskej Bystrici nebude chýbať Jozef Banáš - autor bestsellerov Kód 1, Kód 9 a Velestúr, Pavel „Hirax“ Baričák a jeho Šlabikár šťastia či známy MUDr. Igor Bukovský.  Lektorom bude aj uznávaný regresný terapeut Patrik Bálint,  Peter Planieta - odborník na zdravé stravovanie a „BIO človek roka 2012“, či Zuzana Hozhoni a Ľuba Lapšanská. Úplnou novinkou je jedinečný zážitkový workshop jogy smiechu Ľubora Foltána, na ktorom si overíte, či sa dokážete smiať len tak, alebo či potrebujete k smiechu vonkajšiu príčinu.

Témy, ktoré vám tento rok prinášame, predstavia ďalší známi lektori a odborníci z oblasti zdravej výživy, alternatívnej liečby, či medziľudských vzťahov a osobnostného rozvoja. Témami prednášok budú tiež homeopatia, vplyv potravín na zdravotný stav človeka, či numerologický pohľad na dátum nášho narodenia. Dozviete sa, ako limbický otlačok ovplyvňuje náš každodenný život; ako si môžeme život spríjemniť pomocou esenciálnych olejov alebo ako sa vedome pripraviť na tehotenstvo a materstvo. Predstavíme vám plán B – ako viac jesť a menej vážiť; ako môžete predchádzať “zlému” cholesterolu a sním spojeným srdcovo-cievnym chorobám a tiež problematiku potravinovej intolerancie a alergie.  Dotkneme sa aj čoraz naliehavejšej témy správnej detskej výživy a detskej obezity. Zoznámite sa aj so slovenskými čarokruhmi a mandalami.

V Banskej Bystrici sme pre vás navyše pripravili výnimočnú skupinovú meditáciu Janky Sofie Thomkovej s hudobným doprovodom, interaktívne workshopy Vráťme sa k liečivej sile bylín a Rýchlokurz nevarenia. Vyskúšať si budete môcť čaro orientálnych tancov, cvičení Chi Toning a Port de Bras s ALISHABOU. Krásne maličkosti, ktoré potešia každú umeleckú dušu, si budete môcť vlastnoručne vyrobiť na kreatívnych dielňach so ZUNAartom.

Návštevníci HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy v Banskej Bystrici sa budú môcť aj tento rok inšpirovať ochutnávkami zdravej stravy. Počas celej doby trvania podujatia budú pripravené ochutnávky RAW cukroviniek, 100% za studena lisovaných olejov a zdravých nápojov. A ani tento rok nebudú chýbať obľúbené merania a diagnostiky zdravia, fotenie a diagnostika aury, veštenie, numerológia a tarot, výživové poradenstvo a ukážky líčenia.

O deti sa na HARMÓNIA Festivale v Banskej Bystrici postarajú animátorky Súkromného centra voľného času Radvanská 1 a Hudobnej školy YAMAHA z Banskej Bystrice.Vo vybraných hodinách bude pripravený detský kútik, detské tvorivé a hudobné dielne.

Miesto: Hotel LUX***, Námestie slobody 2, Banská Bystrica

Termín a čas: piatok a sobota 15. – 16. mája 2015, v čase od 11.00 do 19.00 h. (piatok) a od 09.00 do 19.00 h. (sobota)

Základné vstupné na výstavu: 1,50 Eur. Celodenné permanentky na prednášky v predpredaji za 8 Eur/1 deň a 14 Eur/2 dni v sieti www.Ticketportal.sk

 

Viac informácií a časový harmonogram prednášok na www.HarmoniaFest.sk

Fotogaléria

Komentáre

Pridať komentár

Na stránke by som zmenil / chýba mi:
E-mail (nepovinný):
Odoslať dotaz